SalonXpress

FAQ

Account

Ja. Via een persoonlijk account kun je namelijk makkelijker je boekingen wijzigen, bekijken en nogmaals boeken.

Klik hier om een account aan te maken.


Wijzigingen of annuleren van een boeking mag kosteloos tot uiterlijk 24 uur van te voren. Dat kan eenvoudig via de bevestigingsmail die je na het maken van de afspraak hebt ontvangen.

Maak hier een account aan om je reserveringen te bekijken of opnieuw te boeken.

Behandeling

In ieder geval het benodigde materiaal, tools en producten. In geval van een gezichtsbehandeling of massage ook een behandeltafel of -stoel en handdoeken.


In verband met COVID-19 vragen wij u om zorg te dragen voor een hygiënische omgeving, zodat de specialist veilig kan werken. Hiernaast verzoeken wij u een eigen schone handdoek klaar te leggen.


Je kunt bij het zoeken aangeven welke behandeling je wilt. De ervaren specialisten op SalonXpress adviseren je tijdens de afspraak graag wat het beste bij jou past.

Vind hier jouw specialist.
Nee.

Betalingen

In de €1,- afhandelingskosten zitten de transactiekosten en administratiekosten om uw boeking te verwerken.


Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om veilig vooraf te betalen of op het moment van de afspraak bij de specialist. Mocht je onverhoopt niet meer kunnen en heb je vooraf afgerekend, dan krijg jij jouw geld teruggeboekt.

Voor de ondernemer/specialist

Wijzigingen of annuleren van een boeking mag kosteloos. De contactgegevens van de klant vind je in de boekingsmail die je van SalonXpress hebt ontvangen. Bij een ‘no show’ zal het bedrag vanzelfsprekend niet aan jou worden uitgekeerd. 


Ja, je hebt een KvK-nummer nodig voor jouw inschrijving bij SalonXpress. Dit om de veiligheid te waarborgen van de klant.


Bij het maken van jouw persoonlijke pagina geef jij aan hoeveel kilometer jij wilt reizen naar de klant. De prijzen die worden gehanteerd voor een behandeling zijn inclusief reiskosten.Jij geeft zelf aan wanneer jij beschikbaar bent. Je beschikbaarheid vul je in op je profiel in de agenda-functie. Jij bepaalt zelf jouw werktijden en op welke dag(en) jij wilt werken. 


Er wordt standaard rekening gehouden met 15 minuten tijd na de afspraak voor eventuele uitloop en het opruimen. Jij geeft zelf op jouw profiel aan hoeveel kilometer jij maximaal wilt reizen naar de klant.


Je bepaalt zelf welke behandelingen je aanbiedt en welke producten je gebruikt. Je dient hier ook zelf voor te zorgen tijdens de behandelingen. Vermeld voor de volledigheid ook op jouw profiel met welke producten jij werkt.


Het fijne is dat SalonXpress vele voordelen biedt voor jou als ondernemer. Zo kun je jouw huidige klanten ook doorverwijzen naar jouw profielpagina op SalonXpress. Op deze manier kunnen ook zij genieten van de voordelen van 24/7 eenvoudig online boeken aan huis. Scheelt jou een hoop tijd en energie. Het enige wat je hoeft te doen is jouw beschikbaarheid bijhouden, de rest regelen wij. Je kunt een samenwerking met SalonXpress ook naast je eigen agenda en boekingssysteem gebruiken om bijvoorbeeld lege gaten op te vullen. Zo haal je meer rendement uit je tijd.


Hiernaast heb je als ondernemer ook te maken met uitval van klanten wegens diverse redenen. Als specialist word jij of jouw salon gevonden door potentiële nieuwe klanten.


Klik hier voor meer informatie.


Jazeker! Met het Goud pakket kun jij naast de vele voordelen je klantenbestand eenvoudig uitbreiden, omdat jij 24/7 vindbaar bent. Jouw salongegevens zijn namelijk zichtbaar en als Goud specialist kom je direct in de zoekresultaten van de klant op de zoekpagina én op de pagina Salon FindR.
Klik hier voor meer informatie.


Heb je hier aanvullende vragen over? Neem contact op via info@salonxpress.nl dan helpen wij jou graag verder!


Een uitgebreid profiel begint vanaf slechts €5,50 excl BTW per maand. Hiermee zijn wij hét goedkoopste beauty en wellness boekingsplatform!


Klik hier voor de voordelen en om je bij SalonXpress aan te sluiten.


Heb jij een eigen salon waar jij klanten ontvangt en kom jij niet of weinig aan huis?

Dan kunnen nieuwe klanten jou vinden via Salon FindR en rechtstreeks contact met jou opnemen. Via Salon FindR bestaat er dus geen mogelijkheid om een behandeling rechtstreeks bij jouw salon te boeken.


In Salon FindR is jouw profiel te zien met: contactgegevens, behandelingen, prijzen, portfolio, revieuws en algemene informatie over jouw salon.


Jouw salon is automatisch zichtbaar in de zoekresultaten én in salon FindR wanneer jij hebt gekozen voor het Goud pakket.


Kom je ook bij de klant aan huis of wil jij dit aanbieden? Bepaal zelf welke momenten jij hiervoor beschikbaar bent. Dit kun je makkelijk en snel opgeven in mijn beschikbaarheid.