SalonXpress

zoek in blog

Bepaal je uurtarief als ondernemer
16-07-2020
Het vaststellen van je uurtarief is best lastig. Te hoog schrikt klanten af, te laag levert misschien te weinig inkomen op en kan een onderwaardering zijn van je kwaliteiten. Hoe pak je het aan?

zoek in blog

Contactberoepen in het Corona tijdperk
15-07-2020
Wat betekent de 1,5 meter samenleving nu voor de contactberoepen zoals de kapper, masseur, schoonheidsspecialist, nagelstylist en visagist?
Wat je moet weten over UV-straling
13-07-2020
Het is goed om te weten waarom je (het liefst elke dag) een zonnebrandcreme dient te gebruiken. Daarvoor een korte uitleg over UV-straling.
Schoonheid begint bij je voeding
10-07-2020
Verantwoord en gezond eten is belangrijk voor een mooi en stralend uiterlijk. Lees verder om meer inzicht te krijgen in de vitaminen die goed zijn voor de binnen én buitenkant.
6 x fijne zonnebrandcreme voor het gezicht
05-07-2020
Probeer een zonnebrandcreme altijd mee te nemen in je dagelijkse ritueel om je huid zo goed mogelijk te beschermen tegen UVA en UVB stralen. Wij hebben voor jou 6 fijne zonnebrandcremes geselecteerd.
Ken je huidtype
03-07-2020
Er zijn verschillende huidtypes en elke huid heeft zijn eigen verzorging nodig. Het is daarom belangrijk dat jij weet wat jouw huidtype is om de juiste producten te gebruiken.
De do's en don'ts in gezichtsreiniging
30-06-2020
Het reinigen van jouw gezicht is de basis van je huidverzorgingsroutine. Lees verder voor de do’s en dont's die jou zullen helpen om jouw gezicht zo goed mogelijk te reinigen.
5 tips om fijne lijntjes uit te stellen
23-06-2020
Natuurlijk kun je ervoor kiezen om je lijntjes of rimpels weg te laten spuiten, maar laten we eens kijken wat je nog meer kunt doen om die vervelende lijntjes zo lang mogelijk uit te stellen.