SalonXpress

De behandelingen

Haar

Of je nu op zoek bent naar een totaal nieuwe coupe of alleen een knip, föhn of verfbeurt; de kapper creëert het bij jou thuis of op locatie. Ook voor bruidskapsels en feestelijke updo’s.

Meer informatie
Nagels

Toe aan een verwenmoment voor jouw handen en voeten? Boek snel een manicure en/of pedicure aan huis om ze de aandacht en verzorging te geven die ze verdienen.

Meer informatie
Gezicht

Geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling in de rust en het comfort van jouw eigen omgeving. Je wenkbrauwen laten verven of epileren, ook dat boek je gemakkelijk via SalonXpress.

Meer informatie
Visagie

Heb je een bijzondere gelegenheid in het vooruitzicht, zoals je bruiloft, belangrijke presentatie of groot feest? Laat je make-up aan een pro over en je komt gegarandeerd stralend voor de dag.

Meer informatie
Massage

Last van stress of gewoon even lekker ontspannen? Kom tot rust en boek een massage. Zo’n weldadige massage stimuleert ook nog eens het immuunsysteem, wat je weerstand verbeterd.

Meer informatie
Ontharen

Niets is vervelender dan ongewenste haartjes die je liever kwijt dan rijk bent. Boek een wax of epileer afspraak discreet bij jou aan huis waar jij je op je gemak voelt.

Meer informatie